Skip to content

SESSIONS

Sessions fotogràfiques, la imatge que busques

En Harzu Studio som especialistes en sessions fotogràfiques d’estudi i exteriors. Portem més de 6 anys realitzant aquest tipus de fotografies i estem molt contents de com guiem a cada client per aconseguir el millor resultat.

A les nostres sessions fotogràfiques et sentiràs com a casa, encara que sigui la primera vegada que et poses davant d’una càmera traurem el millor de tu i aconseguirem que estiguis molt còmode amb nosaltres.

COMUNIONS

La primera comunió

Sessió interior

La nostra prioritat és que els nens se sentin còmodes, passin una estona agradable i expressin tots els sentiments que tenen en el seu interior.

Sessió exterior

A les fotografies d’exterior el nen es mostra tal com és, no se li limita l’espai com habitualment passa en la fotografia d’estudi, és una fotografia més jovial, natural, casual i improvisada on el nen o nena de comunió ho passen molt bé.

Església

Durant la cerimònia prenem les fotografies discretament per no interferir en la celebració. Finalitzada la missa fem les fotos de grup amb familiars i amics que necessiteu, per poder recopilar tot el material gràfic necessari.

Preus des de 260 (iva incl.)

BATEJOS

Bateig17
Bateig16
Bateig18
Preus des de 260 (iva incl.)
El Baptisme

Mini sessió a casa

Començarem, si així ho voleu, al domicili, on prepareu a l’infant, i anirem fent fotografies dels preparatius, de l’ambient de la casa i sobretot amb multitud de detalls de moment

Església

Dins de l’església no faltarà un detall de tot el que passi, més tard, a la sortida, fotografiarem als familiars i amics que us estiguin acompanyant.

Caramels a casa

No podia faltar el moment final amb la pluja de caramels. Hi captarem les fotografies de tota la gent que hagi vingut a celebrar-ho.

NEWBORN - SEGUIMENTS

Per als nouvinguts

Sessió estudi

Aquestes sessions es realitzen en els 15 primers dies de vida del nounat, idealment als 7 dies.

4-6-8-10-12 mesos

Seguiments fets a mida per poder. Quan tingueu el àlbum podreu veure com el vostre petit haurà crescut el seu primer any!

newborn_2 newborn
Preus des de 260 (iva incl.)
Vols regalar un record? Vols captar un instant? si confies en nosaltres, t'ho posarem fàcil!

Informa’t sobre les diferents sessions fotogràfiques. Omple el següent formulari. Et respondrem el que més aviat possible. No t’oblidis d’omplir tots el camps!