Skip to content

SESSIONS

Sessions fotogràfiques, la imatge que busques

En Harzu Studio som especialistes en sessions fotogràfiques d’estudi i exteriors. Portem més de 8 anys realitzant aquest tipus de fotografies i estem molt contents de com guiem a cada client per aconseguir el millor resultat.

A les nostres sessions fotogràfiques et sentiràs com a casa, encara que sigui la primera vegada que et poses davant d’una càmera traurem el millor de tu i aconseguirem que estiguis molt còmode amb nosaltres.

ESTUDI - EXTERIOR

Al vostre gust

Sessions personalitzades

Sessió exterior

Organitzem les sessions de fotos per a que a part d’emportar-te unes imatges naturals, que reflexin com sou, gaudiu d’una experiència imnoblidable.

Sessió d'estudi

També tenim l’opció de fer la sessió al nostre estudi fotogràfic situat a Rasquera, per poder crear imatges més artístiques i privades.

Qui sigui!

Grups, famílies, parelles, pares, nens, tot sol…o fins i tot mascotes! 

Per al que vulguis!

Vols fer un regal, fer-te un book, un recordatori? Només cal que ens ho demanis i ens hi posem.

COMUNIONS

Entre 9 i 10 anys

La primera comunió

Sessió exterior

A les fotografies d’exterior el nen es mostra tal com és, no se li limita l’espai com habitualment passa en la fotografia d’estudi, és una fotografia més jovial, natural, casual i improvisada on el nen o nena de comunió ho passen molt bé.

Sessió interior

La nostra prioritat és que els nens se sentin còmodes, passin una estona agradable i expressin tots els sentiments que tenen en el seu interior.

Església

Durant la cerimònia prenem les fotografies discretament per no interferir en la celebració. Finalitzada la missa fem les fotos de grup amb familiars i amics que necessiteu, per poder recopilar tot el material gràfic necessari.

BATEJOS

Bateig17
Bateig16
Bateig18
Entre 2 i 6 mesos

El Baptisme

Mini sessió a casa

Començarem, si així ho voleu, al domicili, on prepareu a l’infant, i anirem fent fotografies dels preparatius, de l’ambient de la casa i sobretot amb multitud de detalls de moment.

Església

Dins de l’església no faltarà un detall de tot el que passi, més tard, a la sortida, fotografiarem als familiars i amics que us estiguin acompanyant.

Caramels a casa

No podia faltar el moment final amb la pluja de caramels. Hi captarem les fotografies de tota la gent que hagi vingut a celebrar-ho.

NEWBORN - SEGUIMENTS

Entre 7 i 15 dies

Per als nouvinguts

Sessió estudi

Aquestes sessions es realitzen en els 15 primers dies de vida del nounat, idealment als 7 dies.

4-6-8-10-12 mesos

Seguiments fets a mida per poder veure quan creix. Quan tingueu el àlbum podreu veure com el vostre petit haurà crescut el seu primer any!

newborn_2 newborn
Vols regalar un record? Vols captar un instant? Si confies en nosaltres, t'ho posarem fàcil!

Informa’t sobre les diferents sessions fotogràfiques. Omple el següent formulari. Et respondrem el que més aviat possible. No t’oblidis d’omplir tots el camps!