Skip to content

BODES

Recorda el dia de la teva vida

Si busques dos fotògrafs per la provincia de Tarragona, et proposem una de les millors propostes que podràs descobrir. La nostra passió per la fotografia i creativitat crearan el record és bonic que mai podràs tenir. Si busqueu fotògrafs profesional per al vostre casament t’ho podem fàcil. Som un estudi on cuidem cada detall, cada record, amb afecte, oferint un tracte personal adaptat al vostre gust i necessitats, farem inoblidable el dia del vostre casament a través d’un reportatge únic.

UNA BODA A MIDA

Preboda
Preboda
Sessions curtes i relaxades per gaudir sense tensions ni presses. Un record de la vostra relació, sense afegits. Una ocasió per conèixer-vos i poder realitzar un encara millor reportatge el gran dia.
Preboda
Dia del casament
Casa dels nuvis
Sessió dedicada als moments previs abans de la cerimònia. A cas no son també importants les sabates que li ha costat tant escollir a la núvia? o veure el seu preciós pentinat abans de passar per sota de la pluja d'arròs? Aquests detalls i més seran captats en cada moment.
Dia del casament
Dia del casament
La cerimònia
El moment més emblemàtic del gran dia, la posada d'anells, el "Si vull", el vostre petó, llàgrimes de felicitat... tot un allau d'emocions que no podem deixar escapar.
Dia del casament
Dia del casament
Durant el convit
Us "segrestem" una estona per a que us relaxeu després de tantes emocions.
Dia del casament
Dia del casament
El convit
Captarem cada detall, la vostra arribada, els tovallons enlaire, el brindis, el "que es besin!", regals inesperats, plors i abraçades.
Dia del casament
Dia del casament
Ball de nuvis i festa
Que ràpid passen els bons moments! Tant de bo duressin tota la vida! Si, el gran ha passat, però no tot s'acaba aquí. Que comenci la festa! Nosaltres estarem atents per a captar el millors moments del ball.
Dia del casament
Postboda
Postboda
Aquest sessió és l'excusa perfecta per tonar a vestir-vos com a nuvis. Ara sí teniu tot el temps del mon per fer el reportatge que volíeu.
Postboda

UN RESULTAT A MIDA

Aquest seria el reportatge complert del dia del teu casament, però si teniu una altra idea, voleu contractar un reportatge més curt en temps o amb menys opcions només teniu que comentar-ho i us farem un pressupost a mida en funció de les vostres necessitats.

Cuidem cada fotografia

No us enganyarem, som dels que retoquen les fotos. Ens agrada que cadascuna quedi pulida, que si apareixen objectes inesperats puguem eliminar-nos per a que en cada foto centris la vista en el que realment interessa. Cada imatge ha d’intentar transmetre un missatge i amb el retoc ajudem a conseguir-ho.

Boda_abans Boda_despres

ÀLBUMS PERSONALITZATS

La impressió i enquadernació dels àlbums son de qualitat profesional, estan tots fets artesanalment un a un utilitzant els materials de la més alta qualitat. Podreu escollir textures i colors per a personalitzar al màxim el vostre record.

HO VOLS TOT? NO ET PREOCUPIS

Aquí a Harzu Studio ens dediquem exclusivament en al mon audiovisual. Si vols un video, les nostres càmeres d’última generació ens permetran captar moments a càmera lenta i alta definició per realitzar un record on t’emocionis i recordis aquells moments que mai podràs oblidar. 
Si vols una web, no hi ha cap problema, te la fem a mida. Hi afegirem tota informació que vulguis. Així tindràs una comunicació directa amb els teus invitats. 

video web
newborn
Batejos

Vols fer el teu dia etern? si confies en nosaltres, t'ho posarem fàcil!

Omple el següent formulari. Et respondrem el que més aviat possible. No t’oblidis d’omplir tots el camps!